terça-feira, 5 de novembro de 2013

La història de Catalunya a través de vuit clàssics literaris

El curs ‘Un país, una història, una literatura’ et proposa descobrir la nostra història a través de la literatura 

L'escriptor Sebastià Bennasar
Ja et pots apuntar al curs que organitzen Bearn - Sala de Lletres i SÀPIENS sobre els grans processos històrics de Catalunya explicats a partir de vuit llibres clàssics de la nostra literatura. A càrrec de l’escriptor Sebastià Bennasar i del periodista Carles Domènec, les sessions mostraran com la literatura és fruit directe del seu temps, que la condiciona i la marca. Una manera diferent d’aproximar-se i redescobrir la història del nostre país.

Les xerrades versaran sobre la consolidació de Catalunya a través de les quatre grans cròniques catalanes, de l’esplendor medieval de Catalunya amb ‘Tirant lo Blanc’ com a exemple, de la renaixença literària i del país a través del ‘Canigó’ de Jacint Verdaguer, i de la gran sotragada de la Guerra Civil a través de Joan Sales, entre d’altres. 

Les sessions tindran lloc cada dijous entre el 7 de novembre i el 19 de desembre al carrer Muntaner, 322, 5è-4a (Barcelona). Concretament, de 19 a 20. 30 h. El curs té un cost de 50 € per persona, tret dels dos guanyadors del Club SÀPIENS de novembre que hi podran assistir gratuïtament. Les inscripcions es poden fer enviant un e-mail a ballaruga1@gmail.com o trucant al 695 18 67 93. 

[Font: www.sapiens.cat]

Sem comentários:

Enviar um comentário