terça-feira, 4 de julho de 2017

Performance: "Cangaço"

Cangaço parteix de les manifestacions que van tenir lloc a Brasil el 2013. Un dels elements més visibles van ser els milers de pancartes i cartells que tenien escrits els més diversos eslògans i reivindicacions, utilitzant moltes vegades poesia, humor i apropiacions crítiques i creatives.


Els artistes van estampar algunes d’aquestes frases a pareos i tovalloles de platja que esteses a l’arena o envoltant els cossos bronzejats es distribuïen per la ciutat deixant en el seu rastre els seus missatges. 

A Barcelona treballen amb diferents col·lectius com l’Associació d’Artistes i Artesans de la Barceloneta per recuperar o crear noves frases que reflecteixin les problemàtiques i la història del barri. A partir d’aquí aquestes cangas (nom portuguès per a pareo o vestit de tela) es podran veure voltar per la platja i penjades als balcons de la Barceloneta durant dos dies de juliol. 


Calendari: del 6 i 7 de juliol del 2017. De 18h a 21h. | Lloc: platja de la Barceloneta, al voltant de l’IEM Espai de Mar.


[Font: www.fundaciotapies.org]

Nenhum comentário:

Postar um comentário