segunda-feira, 5 de junho de 2017

França: Lió descobreix els vins catalans

L’Agència Catalana de Turisme de França, Acció França i l’Institut Català de la Vinya i del Vi, en col·laboració amb el Wine & Business Club – grup selecte d’amants del vi- van organitzar el mes d’abril una vetllada gastronòmica al restaurant La Rotonde de Lió, amb l’objectiu de reforçar la marca Catalunya i el sector vinícola català al mercat francès.
El Wine & Business Club de Lió, amb més de 2.500 membres, es reuneix un cop al mes des de fa nou anys al restaurant La Rotonde, i aquest és el primer cop que s’ha rebut un convidat estranger.
L’acte, que va reunir una seixantena de persones, es va iniciar amb un còctel de benvinguda i, tot seguit, va tenir lloc la conferència “Empreses, inversions, turisme: per què Catalunya atrau els francesos?”, en la qual van intervenir, entre d’altres, Christophe Arnoul, director de France Catalonia Trade & Investment, que va presentar Catalunya com a motor econòmic; i Phillipe Arraou, president del Conseil Supérieur de l’Ordre des Experts Comptables, que va explicar la seva experiència d’inversió al Principat.
Els assistents van gaudir d’un sopar a càrrec del prestigiós xef Jean-François Malle. Els vins van ser presentats pel sommelier Laurent Derhé, un dels més reconeguts de França, i pels productors catalans Ramon Roqueta, del Celler Abadal (DO Pla de Bages), i Joan Ignasi Domènech, de Vinyes Domènech (DO Montsant), una de les vinyes pioneres en la producció ecològica i sostenible de vi.

[Font: www.gencat.cat]

Sem comentários:

Enviar um comentário