quinta-feira, 2 de março de 2017

Qui són Hazte Oír: catolicisme d’extrema dreta disfressat de societat civil

Han promogut campanyes homòfobes i antiavortistes · Cerquen influència en les esferes de poder i han estat relacionats amb la secta mexicana El Yunque

Monsenyor Reig Pla, bisbe d'Alcalá d'Henares, amb Ignacio Arsuaga Rato, president d'Hazte Oír


Hazte Oír es presenta des de l’any 2001 com una associació civil d’àmbit espanyol que forma part del Grup Citizen Go. Diu que vol defensar i promoure la vida, la família i la llibertat per mitjà de peticions i accions en línia. Dit d’una altra manera, segons les seves campanyes: és un lobby ultracatòlic contrari a l’avortament i al matrimoni homosexual i favorable a l’educació religiosa. Al capdavant, hi ha el fundador, Ignacio Arsuaga Rato, nebot de Rodrigo Rato, ex-ministre d’Economia espanyol condemnat fa poc a quatre anys i mig de presó per les targetes ‘black’.
L’última ‘croada’ de la plataforma en defensa dels valors catòlics, que atempta greument contra els drets dels transsexuals, ha fet que aquesta entitat fos coneguda pel gran públic. Si fins ara havia tingut una repercussió molt minsa, avui ha estat tendència dominant a l’estat espanyol de Twitter i se n’han disparat les cerques a internet enormement.
[Font: www.vilaweb.cat]

Nenhum comentário:

Postar um comentário