sábado, 8 de julho de 2017

Demanda de professors de català a Argentina, Brasil, Paraguai i Uruguai

El Centre Català de Rosario acull el setè curs de formació per al professorat de català de les comunitats catalanes del Con Sud d’Amèrica


El Centre Català de Rosario acull, des d'aquest divendres i fins diumenge, el setè curs de formació per al professorat de català de les comunitats catalanes del Con Sud d’Amèrica. Aquesta formació es duu a terme en el marc del Pla de foment de l’aprenentatge de la llengua catalana a l’exterior, que impulsen conjuntament la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea del Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència i la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
Participen en aquesta trobada professionals dels casals catalans de Buenos Aires, La Plata,  Rosario, San Pedro, Santa Fe, Mendoza, Paranà i Venado Tuerto (Argentina) i de Sao Paulo (Brasil), Assumpció (Paraguai) i Montevideo (Uruguai). Els assistents del Casal de Català de La Plata i del Casal de Català Buenos Aires faran un taller sobre les diferents metodologies d’ensenyament de terceres llengües.


[Font: www.racocatala.cat]

Sem comentários:

Enviar um comentário