segunda-feira, 17 de abril de 2017

La Guépia: balèti occitan amb La Talvera

L’espaci cultural La Distillerie des Arts aculhirà lo 14 de mai que ven l’istoric grop musical albigés

La Talvera animarà un balèti lo 14 de mai que ven a La Guépia (Segalar Roergàs). L’eveniment se tendrà al cafè associatiu La Distillerie des Arts de 15h a 18h. L’entrada costarà 7 èuros e s’ofrirà de bevendas e de restauracion sus plaça.

La Talvera es un grop de musica essencial per la revitalizacion e la difusion de la cultura occitana. Dempuèi 1979 explora e enriquís lo repertòri tradicional occitan. Es atal que lo grop prepausa de musica de raiç tradicionala restacada a la modernitat e a las musicas del Mond entièr.
De son costat, La Distillerie des Arts es un centre cultural inaugurat lo 1r d’octòbre passat dins la vila segalina. Lo sit es plaçat dins una anciana destillariá d’òlis essencials e prepausa plusors activitats variadas artisticas e innovantas. Es un endrech fach per escambiar, per aprene, per gaudir d’un concèrt o d’un balèti, e tanben un luòc per manjar quicòm o beure un còp. Lo darrièr dijòus de cada mes, prepausa lo Cafè Occitan, per escambiar en tot promòure la lenga del país.
La Guépia es una vila plan engatjada per la revitalizacion de l’occitan: aculhís l’Universitat Occitana d’Estiu.




Balèti amb La Talvera
14 de mai de 2017de 15h a 18h
La Distillerie des Arts
Rota de Varenh - 82250 La Guépia
Mai informacions al +33 (0)6  25 21 18 99



[Imatge: Dominique Delpoux - poblejat dins www.jornalet.com]








Sem comentários:

Enviar um comentário