quinta-feira, 8 de junho de 2017

Ja disponible la primera plataforma per veure pel·lícules i sèries en català per Internet

Neix amb un catàleg superior a les 1.000 pel·lícules i els 400 episodis de sèries

Després d'anys de reclamacions, ja està disponible la primera plataforma de distribució en línia de cinema i sèries en català. Es tracta de la versió en català de Filmin, que ha nascut amb un catàleg inicial de més de 1.000 pel·lícules i 400 episodis de sèries. Els impulsors han assegurat que volen oferir “el bo i millor del cinema independent internacional” en llengua catalana. 
Per la seva banda, el conseller Santi Vila ha fet èmfasi en què un projecte així “apropa el món del cinema i les sèries a l’àmplia societat catalanoparlant que hi ha arreu de l’Estat espanyol i del Principat d’Andorra, països des dels quals es podrà gaudir del servei”. 

De 'Moonlight' a Plats Bruts

Les pel·lícules i les sèries es poden visualitzar tant en versió original, com doblades i subtitulades en català. Entre els títols que ja estan disponibles, hi ha l'oscaritzada Moonligh i d'altres estrenes internacionals com Loving, Lion, La tortuga vermella o Train to Busan.
En relació a les produccions catalanes, hi ha llargmetratges com El rei borni o La mort de Lluís XVI, i sèries com Cites, Merlí, Polseres vermelles o Plats bruts. La plataforma inclou, també, una pestanya amb els continguts per a un públic infantil. 

8 euros mensuals

Per accedir als continguts de Filmin.cat, l'usuari ha d'abonat una quantitat de 8 euros al mesTal i com explica l'empresa al seu web, els continguts són accessibles a través de PC, Mac OS, PlayStation, iOS, Android, Smart TV o Chromecast.

[Font: www.racocatala.cat]

Sem comentários:

Enviar um comentário