terça-feira, 2 de maio de 2017

Viggo Mortensen recitarà els seus poemes en el Barcelona Poesia 2017

Els poetes Billy Collins, Rupi Kaur, Erro de Lucca i el raper Nach, presents en la celebració



L’actor Viggo Mortensen recitarà els seus poemes juntament amb el poeta argentí Fabián Casas el divendres 12 de maig en un acte afavorit per la Setmana Barcelona Poesia 2017, han anunciat les organitzadores, Teresa Colom i Àngels Gorgori, aquest dilluns en roda de premsa.

Gorgori ha celebrat poder mostrar “la faceta menys coneguda de Mortensen, que és escriptor de poesia i, sobretot, editor de poesia” a través d’un segell nord-americà, amb el qual ha publicat també textos en castellà. 

Barcelona Poesia 2017 reunirà 27 activitats a 12 espais de la ciutat que donaran veu a 50 participants, a més del cicle d’activitats no oficials ‘Més Poesia’ –promogut per 70 centres– i l’acte central del XXXIII Festival Internacional de Poesia de Barcelona. 

Aquest acte tindrà lloc el dimarts 16 de maig al Palau de la Música Catalana amb el recital de grans noms com el de Billy Collins, considerat el poeta més popular dels EUA segons el diari ‘The New York Times’, a més de la veu portuguesa Ana Luísa Amaral, la nicaragüenca Gioconda Belli, l’italià Paolo Agrati i la catalana Maria Sevilla. 

Sota el lema ‘Poesia! Poesia! Poesia!’, el Barcelona Poesia 2017 transcorrerà la setmana del 10 al 16 de maig amb un homenatge al saxofonista i compositor John Coltrane, un recital amb Joan Miquel Oliver a la guitarra, un acte amb veu de José Mercé i la veu de la poeta revolucionària índia Rupi Kaur.


[Font: www.vilaweb.cat]

Sem comentários:

Enviar um comentário