quinta-feira, 4 de maio de 2017

Com serà el minut zero de la República Catalana?

Esquerres per la Independència presenten una Catalunya independent sense lleis suspeses pel TC


Aquest dijous 4 de maig, a l'Hospitalet de Llobregat, Esquerres per la Independència i Òmnium Cultural presenten la campanya "República Minut 0". Aquesta iniciativa pretén explicar, mitjançant una sèrie d'actes arreu el territori, com seria Catalunya si ja fos un estat independent.

La campanya detallarà com serà, o com hauria de ser, la República Catalana des de la proclamació de la independència. Els recull de propostes i arguments es basen en les mesures aprovades pel parlament de Catalunya i suspeses pel Tribunal Constitucional (TC). 

Concretament, aquest material, editat per Esquerres per la Independència, agrupa les lleis anul·lades per l'Estat espanyol en tres apartats: en drets fonamentals, en protecció social i ambiental i en economia.

L'acte de presentació es farà el dijous 4 de maig a les 7 de la tarda a l'Auditori del Centre Cultural de Bellvitge (Plaça de la Cultura, 1) de l'Hospitalet de Llobregat. Hi intervindran la diputada de la CUP Mireia Boya, l'exdiputat d'EUiA David Companyon i la membre de la Mesa del Parlament per Junts pel Sí Anna Simó

Per altra banda, l'acte el presentaran la directora general del departament d'Afers i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, Carme Garcia; i el membre de la junta d'Òmnium Cultural al Baix Llobregat, Josep Ferrer. 


[Font: www.racocatala.cat]

Sem comentários:

Enviar um comentário