quarta-feira, 15 de fevereiro de 2017

L’escriptor Gaspar Hernàndez, convidat al festival Correntes d’Escritas de Portugal


L’escriptor català Gaspar Hernàndez (Sant Esteve d’en Bas, 1971) participarà al 18è festival literari ‘Correntes d’Escritas’ de Póvoa de Varzim, al nord de Portugal, entre els dies 21 i 25 de febrer. Gaspar Hernàndez és un dels gairebé 90 escriptors convidats, i formarà part de la taula rodona Toda a palavra serà sempre um jogo por inventar, programada el 24 de febrer al Cine-Teatro Garrett. 




Gaspar Hernández formarà part de la Taula 6 amb el tema Toda a palavra serà sempre um jogo por inventar, que comptarà amb la participació dels també escriptors Paula de Sousa Lima, Rita Taborda Duarte, Selva Almada i Tatiana Salem Levy.
Des de l’any 2000, a mitjans de febrer i durant quatre dies la ciutat de Póvoa de Varzim, al nord de Portugal, es converteix en una gran reunió de poetes, novel·listes, contistes, crítics, agents literaris, professors, editors, periodistes i lectors. Prop de 90 autors estan convidats en aquesta edició del Correntes d’Escritas, que per la seva conferència d’obertura ha convidat l’advocat i empresari Francisco Pinto Balsemão.
Gaspar Hernàndez (Sant Esteve d’en Bas, 1971) és escriptor i periodista. Ha guanyat el premi Josep Pla amb la novel.la El silenci (2009). També ha publicat la novel.la La Terapeuta (Columna), i l’assaig periodístic L’ofici de viure bé (Columna). Ha escrit regularment per al diari El País, El Periódico, i El Punt Avui.
A Catalunya Ràdio dirigeix i presenta L’ofici de viure, un programa sobre psicologia i nova espiritualitat, premi Ciutat de Barcelona per “la seva innovació i rigor”, en paraules del jurat.
Consulteu el programa del festival Correntes d’Escritas 2017 aquí.

[Font: www.llull.cat]

Sem comentários:

Enviar um comentário