quarta-feira, 23 de agosto de 2017

Els mallorquins caminen per reivindicar la memòria històrica

L'associació Memòria de Mallorca organitza aquest dimecres el sisè passeig de Puigpunyent al cementiri de Calvià

Aquest dimecres tindrà lloc la sisena caminada per la memòria a Mallorca. El recorregut començarà a Puigpunyet i acabarà al cementiri de Calvià. Com és habitual, la passejada està organitzada per l'associació Memòria de Mallorca.
Començarà a les 2/4 de 6 hores i el punt de trobada serà la plaça dels Escopidors, a Puigpunyent, per anar fins al cementeri de Calvià. Un parell d'hores més tard, a partir de 2/4 de 8, el cementiri acollirà un gran acte d'homenatge a totes les víctimes del feixisme i, en particular, de la guerra civil que fa enguany 81 que va començar. 
Hi haurà diverses actuacions musicals i intervencions. L'alcalde de Puigpunyent i Galilea, Biel Ferrà, està previst que recordi la figura de Gabriel Pujol, Pere Joan Alcover, Tòfol Barceló i Joan Ferrà Ferrà; i que també parlin el director general de Memòria Històrica, Manel Santana, l'alcalde de Calvià, Alfonso Rodríguez, i Joan Ferrà. 
Segons informen els impulsors, la música anirà a càrrec de Joan Belenguer, la soprano Maia Planas, el guitarrista Pere Fiol i el violoncel·lista Joan Fiol. 

[Font: www.racocatala.cat]

Sem comentários:

Enviar um comentário